De online auditie is van 1 maart tot 1 april.
De online auditie is van 1 maart tot 1 april. Foto: PR

Word jij de nieuwe ‘Belofte van Nissewaard’?

Algemeen 130 keer gelezen

Zing jij altijd onder de douche? Of ben jij met jouw band de oefenruimte uitgegroeid? Geef je dan op voor de talentenshow van muzikantenplatform Puls. Wie weet word jij de nieuwe ‘Belofte van Nissewaard’! 

Muzikanten platform Puls organiseert een talentenshow speciaal voor iedereen die zijn of haar muzikale talent met anderen wil delen. Wil jij meedoen? De voorrondes starten 1 maart en bestaan uit vier categorieën: Bands, Solo-artiest, Electronics en Hiphop. Stuur een filmpje van jouw/jullie act voor 1 april in. Van alle inzendingen gaan een aantal acts door naar de online finale. Meer informatie en inschrijven: www.pulsmusic.nl.

Belofte van Nissewaard
De uiteindelijke winnaars, per categorie één, mogen zich de ‘Belofte van Nissewaard’ noemen. Deze selecte club zal op diverse podia optreden. Eerder programmeerde Puls muzikanten voor onder meer het Spijkenissefestival en diverse andere muziekpodia in Spijkenisse. Naast de optredens zorgt Puls er ook voor dat de winnaars aan workshops mogen deelnemen die bijdragen aan het verbeteren van hun act.

Puls
Puls is hét platform voor muzikaal talent uit de regio en wordt door muzikanten en muziekliefhebbers beheerd. Lokale talenten kunnen zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en hun talenten uitoefenen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws