Op 13 februari vond een actie van de Diaconie van de Protestantse Kerk en Rotary Voorne-Putten plaats.
Op 13 februari vond een actie van de Diaconie van de Protestantse Kerk en Rotary Voorne-Putten plaats. JR Froling

Fruit & lekkernijen actie voor de zorg

Algemeen 157 keer gelezen

Hellevoetsluis -Verzorgings- en verpleeghuizen worden tijdens de coronacrisis extra getroffen worden door de strenge maatregelen die genomen moeten worden om extra besmettingen onder de bewoners te voorkomen.

Dat geldt natuurlijk ook voor de medewerkers, die dikwijls onder zware omstandigheden hun werk moeten doen. Bewoners en medewerkers Grootenhoek, Torenhoeve, Herbergier en Dierenriem werden daarom afgelopen zaterdag verrast met lekkernijen en fruit door leden van Rotary Voorne-Putten. De Diaconie van de Protestantse Kerk heeft het geld voor deze traktatie ter beschikking gesteld. In de vroege ochtend werden de fruitkisten met daarin mandarijnen, peren, kiwi’s, druiven en bananen door de Rotaryvrijwilligers samengesteld en daarna samen met de verrassingspakketten vol met lekkers rondgebracht. Deze actie zou niet mogelijk geweest zijn zonder de medewerking van fruithandel Noordermeer in Abbenbroek die het fruit leverde en de loods beschikbaar stelde om het fruit te sorteren. Verder deed ook de Alexanderhoeve mee die zijn best gedaan had om schitterende verrassingspakketten samen te stellen met daarin onder meer een flesje fruitsap, een stukje kaas en diverse nootjes. 

Namens de Diaconie was voorzitter Van Twillert en namens Rotaryclub Voorne-Putten Ahrend overhandigden zij deze verrassing aan mevrouw de Boer (manager) en mevrouw den Ouden (hoofdverpleegkundige) van verpleeghuis De Grootenhoek.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws