Afbeelding

De jeugd exposeert!

Algemeen 92 keer gelezen

Oostvoorne - Sinds maandag 15 februari staan er in het raamkozijn van Cultureel Centrum De Man verschillende foto’s die gemaakt zijn door de jeugd. De jeugd variërend van 10 jaar tot en met 16 jaar heeft zijn uiterste best gedaan. Dit nadat zij zich hebben ingeschreven voor de workshop ‘Fotografie met je telefoon’ met als thema Valentijn. 

Martine van Toledo, fotografe van Flaire Fotografie Oostvoorne, is de samenwerking met stichting PUSH aangegaan. Een workshop die de jeugd thuis kon uitvoeren, omdat fysiek contact niet mogelijk was. Zij heeft de jeugd tips gegeven hoe je een goede foto kunt maken, waar je rekening mee kunt houden en hoe je een foto kunt bewerken. Martine bedankt voor de prettige samenwerking en je enthousiasme! 

De expositie is 100% corona-proof, dus kom gerust een kijkje nemen. Zowel aan de voorkant als aan de zijkant van De Man staan de mooie eindresultaten. Deze foto’s zijn de komende weken nog te bewonderen.  

Wil je meer informatie over het aanbod van stichting PUSH, neem dan een kijkje op de website www.stichting-push.nl en houd hun facebook in de gaten voor de nieuwste updates! 

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws