Afbeelding
MdN

MFC de Meander beoogde vaccinatielocatie Westvoorne

Algemeen 784 keer gelezen

Oostvoorne - MFC de Meander in Oostvoorne is de beoogde vaccinatielocatie voor inwoners van de gemeente Westvoorne. In de sporthal van de Meander zal de GGD de komende maanden inwoners van Oostvoorne, Rockanje en Tinte vaccineren tegen COVID-19. In de sporthal worden in totaal vier vaccinatiestraten ingericht. De gemeente Westvoorne is verantwoordelijk voor de inrichting van de sporthal en is inmiddels gestart met het maken van proefopstellingen.

GGD Voordat de vaccinaties van start gaan zal er een schouw plaatsvinden door de GGD. Dan wordt onderzocht of de locatie en de proefopstellingen in de sporthal van de Meander aan de eisen van de GGD voldoen.

Verschillende locaties onderzocht De gemeente heeft verschillende locaties onderzocht waarna de Meander het meest geschikt bleek te zijn. De Meander beschikt over grote binnenruimtes waardoor de bezoekers anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden. Het multifunctionele gebouw ligt centraal gelegen in Oostvoorne en er is voldoende parkeergelegenheid.

Sporten in de Meander

Tijdens de periode waarin gevaccineerd wordt kan een deel van de sporthal van de Meander niet gebruikt worden voor andere doeleinden. De gemeente heeft de gebruikers van de Meander inmiddels op de hoogte gebracht en gaat samen met de verenigingen onderzoeken of de sportactiviteiten op andere locaties in de gemeente plaats kunnen vinden, zodra de coronamaatregelen dit weer toelaten.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws