De vijf High Five stickers zijn binnen.
De vijf High Five stickers zijn binnen. Martin M. Marcus

V.V. Zuidland heeft alle High Five stickers ruim verdiend

Algemeen 272 keer gelezen

Zuidland - Tussen de buien door ontvingen voorzitter Dave Chong en penningmeester Cees Bevaart de vijf stickers die behoren bij het High Five bord, dat bij de ingang van het sportcomplex van v.v. Zuidland hangt.

'We hoeven ze nu alleen nog even op te plakken', zei de voorzitter trots. Wethouder Martijn Hamerslag kwam naar Zuidland om de stickers persoonlijk te overhandigen. Martijn: 'Deze vereniging heeft ze werkelijk allemaal verdiend, omdat de club op veel gebieden voor loopt.'

De eerste sticker is voor 'bewegen'. Dat doen de leden niet alleen in de verschillende competities, maar ook met schoolvoetbal, 7 tegen 7 voetbal, dart toernooien en bedrijven voetbal.

Duurzaam
Op het gebied van duurzaamheid heeft de club grote slagen gemaakt. Er is een kunstgrasveld aangelegd en alle velden worden verlicht door ledlampen. Er zijn nieuwe kleedkamers gebouwd en er liggen binnenkort op de daken 200 zonnepanelen. Het afval wordt gescheiden afgevoerd.

Inclusief
Op het gebied van sportiviteit gooit de vereniging hoge ogen. Het is de meest inclusieve voetbalclub in de hele regio. Zeker omdat er G-elftallen en veel dames- en meisjesteams in competities actief zijn. Daarin is Zuidland werkelijk koploper op het hele eiland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws