Wethouders Igor Bal en Martijn Hamerslag openden de hal officieel.(Foto: Rene Bakker)
Wethouders Igor Bal en Martijn Hamerslag openden de hal officieel.(Foto: Rene Bakker) Rene Bakker

‘Huiskamer van de stad’ geopend door wethouders

Algemeen 261 keer gelezen

Het Plein Werk en Inkomen is sinds kort verhuisd van de Uitstraat naar de centrale hal van het stadhuis: de Jan Broekhuishal. Vanwege deze verhuizing is de hele hal de afgelopen maanden gerenoveerd.

Op vrijdag 30 oktober openden wethouders Igor Bal (werk en inkomen) en Martijn Hamerslag (accommodaties) de hal officieel. Het idee achter het nieuwe Plein Werk en Inkomen is, dat het de ‘huiskamer van de stad’ is, waar burgers terechtkunnen voor zaken zoals gesprekken voor bijvoorbeeld de Wet Maatschappelijke Ondersteuning of een uitkering. Ook kunnen mensen hier terecht voor gesprekken met maatschappelijke organisaties als Stichting MEE, de Pameijer of de SWO.

De gemeente vindt het erg belangrijk dat mensen zich er welkom voelen. Het idee van een huiskamer past goed daarbij. Omdat de hal nog andere functies heeft, is een deel van het plein verrijdbaar. Zo ontstaat er ruimte voor bijvoorbeeld een verkiezingsdebat of een receptie.

Op het plein is bovendien gebruik gemaakt van kleuren die symbool staan voor zaken die in Nissewaard te vinden zijn en hebben de werkplekken goede verlichting in de vorm van daglichtlampen. De ruimte is open en uitnodigend. De gemeente Nissewaard heet u van harte welkom op haar vernieuwde plein Werk en Inkomen.

Fotografie: Rene Bakker

Lees meer lokaal nieuws op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws