Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Hier! gebeurt het in Nissewaard

Algemeen 130 keer gelezen

Spijkenisse- Woensdagavond is door wethouder Martijn Hamerslag in Theater de Stoep het boekje ‘Hier! gebeurt het in Nissewaard’ gelanceerd. Een boekje vol activiteiten en activiteit aanbieders binnen Nissewaard. 

Op deze wijze moet voor iedereen makkelijk te vinden zijn, wat er in Nissewaard te beleven is. Het doel van dit boekje is dan ook, dat voor iedereen duidelijk is dat men mee kan doen met alle activiteiten en waar deze te vinden zijn

Grote opkomst
Meer dan 80 verenigingen, sportclubs, wijkcentra en activiteitaanbieders kwamen bijeen om de lancering van het boekje bij te wonen. Het boekje is het resultaat van de plannen welke op een eerdere bijeenkomst vorig jaar in het Dorpshuis in Hekelingen zijn gemaakt. Middels een jaarlijkse vitaliteitsscan onder verenigingen en sportaanbieders, heeft dit boekje een compleet aanbod van meer dan 200 activiteiten voor jong en oud. Vanwege de corona richtlijnen was er rekening gehouden met de het feit dat de groep aanwezigen niet te groot werd. Door de grote opkomst werd de presentatie daardoor in drie delen aangeboden. Op deze wijze waren de groepen niet te groot.

Sportakkoord
Middels dit boekje, werd ook meteen het uiteindelijke sportakkoord van de gemeente gepresenteerd. Dit sportakkoord maakt activiteiten voor jong en oud mogelijk, maar omvat ook een specifiek aanbod voor specifieke doelgroepen zoals jeugd, ouderen. Maar ook lokale activiteiten zoals de wijksportvereniging.

Boekje
In dit boekje staat het complete sportaanbod van Nissewaard, aangevuld tot een compleet vrijetijdsaanbod waar ook de thema’s cultuur, natuur en ontmoeten aan toegevoegd zijn. Sportwethouder Hamerslag vertelde vorig jaar dat Nissewaard de ambitie heeft om de lokale sport verder te versterken. 'Daarom werd er de afgelopen tijd hard gewerkt aan nieuw sportbeleid en gelijktijdig aan een lokaal sportakkoord. Hieruit is het boekje "Hier! gebeurt het in Nissewaard" ontstaan.'

Toost
Natuurlijk was dit mooie resultaat een toost waard. Wethouder Hamerslag bracht een toost uit, in samenzijn van alle aanwezigen. De aanwezigen kregen niet alleen het boekje vol met activiteiten mee, maar ook een tas met foldermateriaal om uit te delen op de club of vereniging. Ook benieuwd naar het lokale activiteiten aanbod? Kijk dan op www.actiefinnisewaard.nl, hier vindt u alle actuele informatie betreffende sportactiviteiten, verenigingen en aanbieders.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws