Afbeelding

Volksuniversiteit Westvoorne start nieuw cursusseizoen

Algemeen 276 keer gelezen

Het is alweer een maand geleden dat het programmaboekje van de Volksuniversiteit bij de inwoners van de gemeente Westvoorne in de brievenbus is gevallen. Inmiddels zijn de eerste cursussen van start gegaan. 

Het bestuur van de VU is verheugd dat – ondanks de beperkingen die Corona met zich meebrengt – de meeste cursussen gewoon doorgang kunnen vinden. Helaas zullen de museumtochten, waar altijd veel belangstelling voor is, voorlopig worden uitgesteld.

Dat het overgrote deel van het programma wel doorgang vindt, is mede te danken aan de gemeente Westvoorne, die zeer behulpzaam is geweest door het beschikbaar stellen van extra cursusruimtes en het instellen van de beschermende maatregelen.

Belangrijk is wel dat er voor alle cursussen tijdig moet worden ingeschreven aangezien er een maximum is aan het aantal deelnemers. Nieuw is dat er ook moet worden ingeschreven voor de lezingen en de filmavonden. Conform de RIVM richtlijnen moet de VU precies op de hoogte zijn van het aantal en de gegevens van de deelnemers. De grote zaal van de Man kan maximaal 50 bezoekers veilig herbergen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws