De eerste schoolweek van de Brielse Veste zit erop!
De eerste schoolweek van de Brielse Veste zit erop!

Een feestelijke start van de Brielse Veste

Algemeen 383 keer gelezen

Brielle - De eerste schoolweek op de Brielse Veste is op vrijdag 4 september afgesloten met een geweldig feest! Het was een dag vol dans, muziek, plezier, blijheid en saamhorigheid. 

De hele dag hebben de kinderen onder leiding van Max Music verschillende workshops gevolgd op het gebied van dans en muziek zoals het bespelen van Djembés, het beoefenen van een dans en nog veel meer. Ondertussen heeft een aantal moeders van de gezamenlijke oudervereniging zich hard gemaakt om voor alle kinderen een tussendoor snack, drinken en een lunchpakket klaar te maken. Voor meer dan 300 kinderen is dat een hele uitdaging, maar zeker gelukt. Om 12.00 uur werd ook de nieuwe gevelsteen van de Brielse Veste onthuld door de oudste en jongste leerlingen van beide scholen. Ook Ingrid van Doesburg (college van bestuur Edumare) en Wim Smit (oud directeur) waren hierbij aanwezig.

Aan het eind van de dag werd het feest afgesloten met spetterende optredens door de kinderen waarbij er veel talent is gezien. Dit werd gefilmd door een cameraploeg zodat alle ouders en kinderen een mooie herinnering hebben aan deze feestelijke dag.

Nieuwsgierig geworden naar de Brielse Veste? U kunt ten alle tijden telefonisch contact opnemen op 0181-412086 om informatie in te winnen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws