Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Gladiolen voor vrijwilligers

Algemeen 274 keer gelezen

Vandaag reiken collegeleden bossen gladiolen uit aan de vrijwilligers die in coronatijd hun beste beentje hebben voorgezet.  Mede dankzij hun inzet hebben veel inwoners de nodige steun en hulp gekregen, die zij in deze moeilijke tijd nodig hebben. Zij konden daardoor hun dagelijks leven zo goed mogelijk voortzetten. 

Het initiatief om op een of andere manier de vrijwilligers voor hun inzet te bedanken, kwam uit de gemeenteraad. In overleg met wethouder Soeterboek werd besloten bij de start van het nieuwe seizoen een extra blijk van waardering uit te delen aan alle vrijwilligers in de vorm van een fraaie bos bloemen en een bedankkaart.

Gladiolen
De gladiolen zijn afkomstig van kwekers die normaal de gladiolen zouden leveren aan bijvoorbeeld grote evenementen als de vierdaagse, maar die nu vanwege corona niet doorgaan. Vanmorgen werden er 2000 bossen verdeeld over de locaties in Spijkenisse, Geervliet en Zuidland waar de vrijwilligers de bloemen op kunnen halen. De bloemen die aan het eind van de middag over zijn, worden verdeeld over verzorgingstehuizen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws