Afbeelding
Foto: Media TV

Onderzoek schietincident Spijkenisse in volle gang

Algemeen 545 keer gelezen

Spijkenisse - Vrijdagavond rond kwart voor zeven werd er door meerdere mensen melding gemaakt van een schietpartij aan de Vlinderveen in Spijkenisse. 

Agenten troffen ter plaatse geen gewonden aan. Het onderzoek is in volle gang. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen.

Aanhoudingen
Na de melding van de schietpartij hebben agenten in de omgeving van de Vlinderveen twee mannen van 26 en 27 jaar uit Spijkenisse aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het incident. Zij zijn later die avond heengezonden. Uit de eerste bevindingen van het onderzoek, blijkt niet dat zij er iets mee te maken hebben.

Informatie
Bij het incident raakte niemand gewond. Er waren veel getuigen, de politie heeft deze getuigen gehoord en neemt de informatie die ze hebben gedeeld mee in het lopende onderzoek. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar weet u wel meer over de toedracht van de schietpartij of beschikt u over camerabeelden? Laat het dan weten, dat kan via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Door het tipformulier op politie.nl in te vullen kunt u ook informatie delen met de politie.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws