Afbeelding
Foto: PR

Geslaagde eerste editie Voetbal Academy Nissewaard

Sport 224 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen week vond de eerste editie plaats van de Voetbal Academy Nissewaard op het complex van de vv Spijkenisse. 

De Voetbal Academy Nissewaard is een initiatief van Tom den Boer (vv Nieuwenhoorn) , Robbert de Vos (FC Emmen) en Sven Mijnans. (Sparta). Het idee voor de academy is ontstaan tijdens de corona crisis.

Tom den Boer: 'In Nissewaard was er nog geen voetbal academy die kinderen buiten de reguliere verenigingen om de kneepjes van het voetbal bijbrengt terwijl er wel veel behoefte aan is. Kinderen spelen vaak binnen op de computer, terwijl het juist belangrijk is dat kinderen meer gaan bewegen. Dat ons gevoel juiste was bleek uit het feit dat zich maar liefst 60 kinderen hebben aangemeld om gedurende twee dagen onder leiding van goede trainers echte een betere voetballer te worden. Dat er ook profvoetballers zoals Robbert de Vos en Sven Mijnans bij betrokken zijn maakt het extra leuk voor de kinderen. Tijdens deze dagen kreeg de academy ook bezoek van Oussama idrissi (AZ), Kevin Felida (FC den Bosch) en Ramon ten Hove (Feyenoord) en deelden ook handtekeningen uit aan de kinderen. Naast het feit dat er veel is geleerd hebben de kinderen met elkaar en de trainers ook veel plezier gehad. De volgende editie wordt waarschijnlijk in de herfstvakantie georganiseerd.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws