In samenwerking met Farm Frites mocht de school een grasveld gebruiken aan de Molendijk voor een heuse drive in bioscoop
In samenwerking met Farm Frites mocht de school een grasveld gebruiken aan de Molendijk voor een heuse drive in bioscoop Wil van Balen

Waar is die film? Daar is die fllm!

Algemeen 376 keer gelezen

Maandagavond 13 juli was een spannende avond voor de leerlingen van groep 8 van de Hendrik Boogaardschool aan de Rode Kruislaan. Die avond zou namelijk in de lokalen van de school de afscheidsfilm film worden vertoond.

Hoe groot was de verrassing toen de leerlingen niet de school binnen gingen, maar moesten instappen in versierde auto’s, op weg naar…… ja op weg naar waar?? Werkelijk alle ouders hadden de verrassing geheim weten te houden!

In samenwerking met Farm Frites mocht de school een grasveld gebruiken aan de Molendijk voor een heuse drive in bioscoop. De mannen van Bounce & More uit Stellendam en ABC Schermen uit Gorinchem hadden een mooie opstelling gemaakt en uiteindelijk stonden er bijna 40 auto’s opgesteld als in een ouderwetse film. Drank en popcorn werden geserveerd, de autoradio’s afstemmen op 87.5 FM en de film kon beginnen. De leerlingen vonden het prachtig! Zeker toen tijdens de film docenten hun opwachting maakten in grappige reclamefilmpjes.

“Chantal Niks heeft net als vele anderen erg veel werk gehad aan het filmen en monteren,” vertelt Anja Hubers, mede-organisator en leerkracht van groep 8. “Samen met Gerdien en stagiair Steffie is alles op locatie opgenomen en daar zijn veel uren in gaan zitten. Maar het resultaat mag er zijn en hopelijk hebben de leerlingen er later een mooie herinnering aan.”

Fotografie: Wil van Balen

Lees meer lokaal nieuws op www.groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws