Badminton Nederland gedelegeerde Gert-Jan van der Lee en voorzitter Ron Vollenga tijdens de ondertekening
Badminton Nederland gedelegeerde Gert-Jan van der Lee en voorzitter Ron Vollenga tijdens de ondertekening Foto: BCRS

RSK contractverlenging voor BCRS

Sport 180 keer gelezen

Spijkenisse - Vrijdagavond 10 juli vond in de kantine van Badminton Centrum Ritte-Spijkenisse (BCRS) de ondertekening plaats van een contract voor de organisatie van een belangrijk toernooi voor BCRS, het Regio Senioren Kampioenschappen (RSK). BCRS mag dit toernooi nog drie jaar organiseren.

Afgelopen vrijdagavond was het druk bij BCRS. Leden en introducees konden voor het eerst weer konden badmintonnen in sporthal Maaswijk en gebruik maken van een actie om gratis te badmintonnen. In de kantine was het bestuur van BCRS druk in gesprek met de gedelegeerde van Badminton Nederland Gert-Jan van der Lee, wethouder Martijn Hamerslag van de gemeente Nissewaard en directeur Dimitri van Vliet van hoofdsponsor SVP Schoonmaak.

In de afgelopen vier jaar heeft BCRS het RSK toernooi georganiseerd en is het toernooi elk jaar gegroeid in deelnemers. Een belangrijk toernooi voor zowel BCRS als voor Badminton Nederland dus! Voorzitter Ron Vollenga dankte zowel Badminton Nederland voor het toekennen van nog eens drie RSK toernooien aan BCRS, als de gemeente Nissewaard voor hun betrokkenheid bij het toernooi. De voorzitter dankte verder de sponsors, waaronder de aanwezige hoofdsponsor SVP Schoonmaak voor de steun die nodig is om dergelijke toernooien te kunnen organiseren.

Na ondertekening van het contract kon de champagne ontkurkt worden om te proosten op een mooie samenwerking! Het eerstvolgende RSK toernooi voor de regio Zuid-West staat voor eind november gepland.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws