Wethouder Léon Soeterboek wordt  bij de presentatie geflankeerd door Jeanine Yperlaan en Erica Muizer.
Wethouder Léon Soeterboek wordt bij de presentatie geflankeerd door Jeanine Yperlaan en Erica Muizer. Foto: Foto-OK.nl

Centrum voor de Kunsten presenteert Vakantiedoeboek

Algemeen 491 keer gelezen

Spijkenisse - De afgelopen maanden is Nissewaard, net zoals de rest van Nederland, overstelpt met informatie via internet. 

Thuis werken en vergaderen, thuis huiswerk maken, vanuit huis contact met juf, meester en/of klasgenootjes. Daarnaast verplaatsten muziek-, dans-, theater-, tekenlessen, instructiefilmpjes en (culturele) tips zich over de digitale snelweg als nooit tevoren.

Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) heeft nu, voor de afwisseling, een Vakantiedoeboek gemaakt, voor kinderen t/m 12 jaar.

Het boek staat vol ideeën, spelletjes en opdrachten om in de vakantie te doen. Met juf Merel een personage bedenken, hiphopmoves doen met juf Donna en Sigourney, een gekke klerenoptocht doen met juf José, beatboxen met meester Jens, wandel- en fietsideetjes van tante Sophie, een eigen liedje schrijven met David Taylor en een echt CVDKS bordspel spelen en nog véél, véél meer.

Het doeboek komt uit op 10 juli: kinderen (t/m 12) die bij CVDKS op cursus zitten, krijgen het vakantiedoeboek in de brievenbus. Andere kinderen krijgen het boek vanaf 10 juli op school.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws