Afbeelding

Iedereen kan wat doen om mensen te verbinden

Algemeen 241 keer gelezen

Woensdag 1 juli is de eerste actie van #wakkerhellevoetsluis van start gegaan. Overal in het land vinden acties plaats om mensen te verbinden. In Hellevoetsluis is een groepje mensen hiermee ook begonnen.

Bij De Vliedberg zijn ballonnen in hartvorm geplaatst en zijn kaartjes afgegeven met daarop opbeurende teksten. Bijvoorbeeld ‘Dikke knuffel’ en ‘Hoop, geloof en liefde’. Er zijn meer eenzame mensen dan je denkt en op eenvoudige manier is het toch mogelijk deze mensen een opkikkertje te bezorgen. De bewoners van De Vliedberg stelden het gebaar in ieder geval op prijs, want zij reageerden enthousiast en zwaaiden naar de ballonnen-dames. De ballonnen worden overigens ook weer netjes opgeruimd na de activiteit.

De activiteit is een vervolg op het op 30 mei jl. leggen van bloemen bij het stadhuis en er zullen nog meer verbindende activiteiten volgen.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige acties of zelf meehelpen? Meld u zich dan aan op de Facebookpagina van Wakker Hellevoetsluis. Ook op Telegram is Wakker Hellevoetsluis te vinden.

Lees meer lokaal nieuws op www.groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws