Afbeelding
Foto: Nissewaard Lokaal

Groeten uit Nissewaard

Algemeen 202 keer gelezen

Nissewaard Lokaal heeft de nieuwe ansichtkaarten voor 2020 gepresenteerd. Na het succes van de kaartenactie uit 2019, had Nissewaard Lokaal besloten om in 2020 de kaartenactie te herhalen. Mede omdat veel zomervakanties er niet, of slechts beperkt, inzitten door de coronacrisis. Daarom is juist belangrijk dat we de mooie plekjes in onze eigen gemeente meer waarderen, vond Nissewaard Lokaal. De partij deed een oproep om foto’s van de mooie en bijzondere plaatsen in de gemeente naar de partij te sturen. Uiteindelijk stuurden bijna 50 personen meer dan 340 foto’s in. “Daar zaten hele mooie foto’s bij”, vertelt fractievoorzitter Chris Hottentot. “Het maakte de keuze voor de foto’s daarmee ook ontzettend moeilijk.”

Vanwege de vele, mooie foto’s heeft Nissewaard Lokaal besloten om niet één, maar twee, nieuwe ansichtkaarten uit te brengen. “We zien dat de actie leeft onder de inwoners,” vertelt Hottentot. “Mensen zijn trots op de vele mooie plekjes in onze gemeente en willen dit graag laten zien. Uit de foto’s blijkt dat Nissewaard niet hoeft onder te doen voor de Veluwe of de Bollenstreek. Alles is ook bij ons te vinden.”

Bij het kiezen van de foto’s werd goed gekeken naar de kwaliteit van de foto’s en hoe deze met elkaar te combineren waren. Hottentot legt uit: “Je kan een schitterende foto hebben, maar als deze niet is te combineren met andere foto’s op de kaart dan krijg je een rommelige uitstraling. Als je de foto’s goed combineert, dan vormen ze een eenheid. Ook al zijn ze verschillend. Tegelijkertijd wilden we een balans tussen enerzijds onze dorpen en anderzijds ook de stad. Met het uiteindelijke resultaat denken wij dat dit goed gelukt is. Wij willen iedereen heel hartelijk danken voor het meedoen. Dankzij ieders deelname, hebben we nu twee nieuwe kaarten waaruit de trots voor onze gemeente spreekt.”

Kijk voor het laatste politieke nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws