Coronaproof overhandigen van de gulle gift.
Coronaproof overhandigen van de gulle gift.

Cliënten voedselbank getrakteerd op pizza

Algemeen 269 keer gelezen

Hellevoetsluis - In deze lastige tijden doen we graag een stapje extra voor elkaar in de samenleving. Dat is afgelopen vrijdag weer eens bewezen! 

Door een mooie samenwerking met Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en Restaurant Stars in Hellevoetsluis zijn er afgelopen vrijdag 172 waardebonnen voor een pizza naar keuze uitgedeeld aan de gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Zij mogen komende week een heerlijke pizza komen ophalen bij het restaurant tegen inlevering van deze waardebon.

Zo heeft de Rabobank een mooie bijdrage kunnen leveren aan zowel het steunen van een lokale horeca ondernemer als een bijdrage aan de voedselbank. Win-Win! Ook de vrijwilligers van de voedselbank hebben vrijdagmiddag mogen genieten van een stuk heerlijke pizza.

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om de klanten van de Voedselbank van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen zij er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. De verwachting is dat het aantal bezoekers van de voedselbank zal stijgen.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws