Afbeelding
Foto: Persbureau Bol

Wie weet meer over het steekincident op de Zomerakker?

Algemeen 214 keer gelezen

Spijkenisse - Een 23-jarige man uit Spijkenisse had maandagavond geen behoefte aan eten maar aan hulp toen hij een eetgelegenheid aan de Zomerakker binnenging. Hij vertelde de medewerkers dat hij zojuist gestoken was. Het geschrokken personeel alarmeerde direct de hulpdiensten en verleende eerste hulp. Een toegesnelde ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. Het onderzoek naar het incident en de verdachten is in volle gang. De politie hoort het graag als er mensen zijn die het hebben zien gebeuren of meer weten.

Het was rond 21.40 uur toen het slachtoffer de zaak binnen kwam lopen, op een kruk ging zitten en vertelde dat hij gestoken was. De medewerkers belden direct 112 en drukten in afwachting van hulp de wond dicht. De traumahelikopter bracht het mobiel medisch team, waarna het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Intussen probeerden agenten te achterhalen waar en hoe het incident precies had plaatsgevonden. Er werd sporenonderzoek gedaan en met getuigen gesproken. Daaruit blijkt dat mogelijk een en ander is gebeurd op het Paganinihof, een paar straten verderop.

De politie hoopt dat er meer mensen zijn die iets gezien of mogelijk zelfs op beeld hebben dat hen kan helpen bij het onderzoek, met wie zij nog niet gesproken hebben. Laat het weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook kun je reageren via het tipformulier op www.politie.nl; via die site kun je ook eventuele bestanden uploaden.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws