Een vrolijke optocht door het winkelcentrum.
Een vrolijke optocht door het winkelcentrum. Foto: Wil van Balen

Een hart onder de riem voor winkeliers

Algemeen 458 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dinsdag 12 mei heeft de winkeliersvereniging De Struytse Hoeck alle leden een hart onder de riem gestoken.

Voorzitter Hans de Wit: "Het is een bijzondere tijd die we met elkaar doormaken. De vernieuwing van het winkelcentrum is in volle gang. We kregen veel complimenten van bezoekers, er is nauwelijks leegstand en met elkaar hadden we alle vertrouwen in de toekomst. Het winkelcentrum werd en wordt enorm gewaardeerd. En dan opeens is het coronavirus in Nederland. Nooit gedacht dat we bezoekers zouden vragen om een korte tijd te komen of gelukkig inmiddels met gepaste maatregelen. Dit staat haaks op onze gastvrije houding."

Sommige winkels en horeca zijn enige tijd dicht geweest of hebben aangepaste openingstijden. Maatregelen zijn er genomen om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. We zijn super trots op de innovatieve oplossingen van onze leden zoals bijvoorbeeld private shopping of take a way en bezorg services.

Samen met bestuursleden Hugo Schutte, Michael Kijf, Michiel van der Kooij, Johan Schippers en Marianne Kijf bedacht Hans de Wit deze actie. "Een hart onder de riem om met elkaar de kracht er in te de houden om hét winkelcentrum van Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee te zijn en blijven! Ons motto tijdens de vernieuwing is Happy Together en dat is nu ook zeker toepassing." Een speciaal team van DC Models heeft uit naam van de winkeliersvereniging op een geweldige wijze de hart ballonnen uitgedeeld waarbij ook de beveiliging in het zonnetje is gezet. De ballonnen zijn geleverd door de winkel Partypeepz uit Hellevoetsluis.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Ondernemers en medewerkers reageren verheugd op de leuke verrassing.
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws