Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Burgemeester Junius feliciteert echtpaar Rinn vanaf Struytse Zeedijk

Algemeen 186 keer gelezen

Hellevoetsluis - Wie jarig is, een jubileum heeft of een trouwdag wil vieren in deze tijd moet creatief zijn. Want een uitbundig feestje vieren of veel visite ontvangen, dat zit er nu even niet in.

Behoor je tot de ouderen dan is het zelfs verstandig helemaal geen bezoek te ontvangen. Daarom hadden de dochters van het echtpaar Rinn een lieve actie voor hun ouders bedacht. Bram en Saar Rinn zijn namelijk op 14 april 60 jaar getrouwd! En zij waren in de veronderstelling dat het bezoek van de burgemeester in verband met de coronacrisis niet door kon gaan. Wel hadden ze een mooie bos bloemen van de gemeente ontvangen. Maar burgemeester Milène Junius kwam het echtpaar tóch feliciteren, hetzij wel op veilige afstand vanaf de Struytse Zeedijk.

Eenmaal ter plaatse belde de burgemeester het echtpaar en vroeg hen de jassen aan te trekken en naar het balkon te komen zodat ze Bram en Saar persoonlijk kon feliciteren. Dit was een complete verrassing voor het diamanten echtpaar die verheugd reageerden, want niet alleen de burgemeester stond onderaan de flat ook hun kinderen en kleinkinderen waren er allemaal om hen te feliciteren!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws