Afbeelding

Stijging regio Rijnmond nu 258 besmettingen

Actueel 1.290 keer gelezen

Regio - Zondag 22 maart zijn 52 positieve laboratoriumtesten gemeld dat meldt GGD Rijnmond. Dit brengt het totaal aantal positief geteste personen op 258 in de regio Rotterdam-Rijnmond (update van 22 maart).

In de regio Rotterdam-Rijnmond zijn helaas in totaal zeven patiënten overleden die besmet waren met het coronavirus (update van 22 maart).  In gemeente Hellevoetsluis zijn 3 personen positief getest, Nissewaard 19, Westvoorne 3, Brielle 1 en op Goeree-Overflakkee 26.

Omdat het aantal meldingen alleen gaat over het aantal positieve testen en niet iedereen getest wordt, geeft dit geen goed beeld van het verloop van de verspreiding van het nieuwe coronavirus.

De overheid heeft extra maatregelen genomen om brede verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Iedereen in Nederland is gevraagd om thuis te blijven bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Let op: Het is mogelijk dat GGD Rijnmond andere cijfers melden dan het RIVM. Dit kan komen door verschillen in het moment van het invoeren van de cijfers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws