Afbeelding

Team App en Vloed winnaar design challenge!

Actueel 115 keer gelezen

Rockanje - Twaalf weken lang heeft team App en Vloed van Bso Aan Zee uit Rockanje hard gewerkt aan een project voor de design week @ school. Diverse Bso's uit de regio hadden dezelfde opdracht: een oplossing verzinnen voor het probleem dat kinderen tegenwoordig te weinig bewegen.

Door middel van technische snufjes, tablets en een opdrachtenboekje, gingen de teams aan de slag. Onderzoeken waar het probleem vandaan komt en wat de gevolgen zijn van het probleem en een persona maken waren de onderwerpen die aan bod kwamen.

Team App en Vloed heeft een App (High5Fun) verzonnen die kinderen samen met hun ouders/verzorgers kunnen gebruiken en ook toepasbaar is op scholen en Bso's. Het doel is hiermee een balans te krijgen tussen het gamen/social media en plezier maken met elkaar door middel van de leuke activiteiten die in deze app staan. Bewegen, samen fit en plezier staan centraal.

Team App en Vloed heeft met hun idee gewonnen en de app wordt in het echt gerealiseerd. Het team blijft nauw betrokken bij het ontwerpen van de App. Dus binnenkort is deze leuke app te downloaden!

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws