Afbeelding

Basisschool de Zeewinde in nieuw gestoken voor schoolvoetbaltoernooi

Actueel 465 keer gelezen

Rockanje - Met de voorrondes van het schoolvoetbaltoernooi in aantocht is basisschool de Zeewinde verblijdt met nieuwe sporttenues. In samenwerking met de ouderraad en enkele sponsoren is het gelukt om een prachtig tenue samen te stellen waardoor de diverse teams van jongens en meisjes er komende weken als één geheel bij lopen wanneer zij deelnemen aan het schoolvoetbal, dat plaatsvindt op de velden van v.v. Rockanje.

Maar liefst 10 teams zullen komende periode de basisschool uit Rockanje vertegenwoordigen tijdens het toernooi, waar ook andere scholen uit de omgeving aan deelnemen. 

In een volledig tenue, waarbij het logo van de Zeewinde in full colour op de rug prijkt, zullen de teams van groep 7 en 8 komende woensdag voor het eerst hun opwachting maken in de nieuwe outfit. Over twee weken zijn vervolgens de groepen 5 en 6 aan de beurt, wanneer hun voorrondes plaatsvinden. Teams die de voorronde winnend afsluiten, stromen door naar de regiofinales waarna eventueel nog districtsfinales volgen. De winnaars van de districtsfinales zullen uiteindelijk in juni deelnemen aan de landelijke finales. 

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws