Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

OHVV blijft waken voor een misstap

Actueel 156 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV is stilaan klaar voor de overstap naar de derde klasse. De Oudenhoornaars zegevierden op het sportpark Eeweg met 4-1 (3-0) over Flakkee. De koploper in de vierde klasse I blijft de hete adem voelen van het winnende Rockanje.

''We hebben niet zo heel goed gespeeld, maar het verschil met Flakkee was toch te groot'', stelde trainer Mark van Os. OHVV werd al in de eerste minuut door een rake vrije trap van Michael van Maurik in de wedstrijd geholpen: 1-0. ''Dan merk je dat door het grote klassenverschil de gemakzucht in de ploeg sluipt. Dat komt mede door het feit dat we voor de beker met 4-2 wonnen van CION, toch de ongenaakbare koploper in de derde klasse, en een 1-4 oefenoverwinning tegen tweedeklasser SVS. Je ziet dan dat je in een hogere klasse goed mee kan doen. Er zit gewoon veel zelfvertrouwen in de groep. Natuurlijk moeten we oppassen voor Rockanje, maar ik blijf zeggen dat wij de grootste tegenstander van onszelf zijn.'' Ramon de Lahaye (strafschop na het neerleggen van Chris Peters), Arie Bravenboer en Michael van Maurik verzorgden de productie van OHVV. ''De gemakzucht tegen Flakkee mogen we zaterdag niet meenemen naar DVV '09. We hebben na de thuisnederlaag nog iets recht te zetten.''

OHVV: Olivier de Man; Damian Tuinfort (29. Shi-Fa Steehouder), Michael van Maurik, Dylan van de Loosdrecht, Chris Peters; Jim Baks (80. Roan Leter); David Keijzerwaard, Ramon de la Haye, Gavin van Dort (70. Ferdi de Ronde); Casper Bredius, Arie Bravenboer.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis http://groothellevoet.nl
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws