Duur puntverlies voor OACN Boys

Sport 118 keer gelezen

Den Haag - Na een week rust nam OACN Boys het op tegen ZVV Den Haag. De thuiswedstrijd tegen ZVV Den Haag werd redelijk gemakkelijk gewonnen door OACN met 7-4.

OACN Boys startte sterk aan de wedstrijd. Via een vlot lopende aanval werd door fraai hakje de bal voor het goal gespeeld en werd de 0-1 gemaakt. Na de 0-1 was het ZVV die Via 2 snelle uitbraken tot 2 maal toe de bal bij de 2e paal kon intikken en stond het 2-1 voor ZVV. na de 2-1 was het OACN die de grootste kansen kreeg. na een overtreding binnen de cirkel kreeg OACN een penalty. Deze werd benut 2-2. Vrij snel na de 2-2 werd ook de 2-3 gemaakt door OACN. Na de 2-3 kreeg OACN een hoop kansen en had het verder uit moeten lopen. Dit gebeurde helaas niet en zo gingen de teams met 2-3 de rust in.

Na de rust kreeg OACN wat kansen, maar het was ZVV die vanuit een lange bal van achteruit de spits wist te bereiken, het was twijfelachtig of de spits geen overtreding maakte maar de scheids liet doorspelen en ZVV maakte de 3-3. Na de gelijkmaker van ZVV werd de keeper van OACN met rood van het veld gestuurd. De scheidsrechter beoordeelde dat de OACN doelman hands maakte buiten het doelgebied en daardoor een scoringskans ontnam. OACN moest hierdoor 5 minuten met een man minder spelen en in deze 5 minuten kwam ZVV tweemaal tot scoren. OACN moest hierdoor meer risico's in het spel leggen. En hierdoor kon ZVV er constant razendsnel uitkomen met counters. Via een van de counters vergrootte ZVV de score naar 6-3. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd kwam Den Haag nog met een man minder te staan vanwege een rode kaart. OACN kreeg een aantal 100% kansen maar deze werden niet benut. De 6-4 van OACN kwam ook nog te laat om een comeback en zo ging deze wedstrijd dus verloren.