Afbeelding
PR

Concert Kerk aan de Ring gecanceld vanwege Coronavirus

Actueel 269 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het concert van Alberto Napolitano samen met Clementine Volker dat aanstaande zondag in Cultureelcentrum Kerk aan de Ring zou plaatsvinden, is afgelast vanwege de risico's op verspreiding van het Coronavirus.

Napolitano en ook zijn violiste en pianist wonen in het getroffen gebied in Noord-Italië waar veiligheidsrestricties van kracht zijn. "Een paar weken geleden waren slechts een paar mensen besmet. Nu zijn het er al 1800", zegt Alberto in een persoonlijk bericht op Facebook. "Het is onderschat en mensen zijn blijven reizen. Ik ben niet ziek, maar ben misschien wel drager van het virus en wil het risico niet lopen dat ik het verspreid."

Napolitano voelt  zich genoodzaakt zijn concerten voorlopig af te zeggen en uit te stellen naar een nader te bepalen datum. Alberto vindt het erg jammer en het Cultureelcentrum gaat dan ook snel uitkijken naar een nieuwe datum zodra de situatie dit toelaat.

Clementine Volker  laat weten dat het concert verplaatst zal worden naar een moment dat het Coronavirus is overgewaaid. Waarschijnlijk zal het concert in het najaar gaan plaatsvinden. Helaas was er geen vervanging beschikbaar voor het concert in Hellevoetsluis op aanstaande zondag.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws