BV Voorne M18

BV Voorne M18 wint overtuigend van DAS!

Algemeen 142 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag 15 februari om 12:30 uur moesten de mannen van coach Mirjam Bakkes thuis in het Dukdalf spelen tegen hun grote concurrent DAS uit Delft. Ze stonden allebei gedeeltelijk op de eerste plaats van de poule. Dat het een spannende wedstrijd zou worden, wisten ze dus al van tevoren.

Voorne begon sterk en vol overtuiging aan de wedstrijd en verraste DAS met 19-9 stand in na het eerste kwart. Maar aan het eind van de 2e periode kwam DAS sterk terug in de wedstrijd door een aantal 3-punters te scoren. Dat resulteerde in een ruststand van 32-31 in het voordeel van Voorne.

In het 3e kwart kwam DAS even langs zij door een moment voor te staan, maar door over te gaan naar een full court press verdediging zorgden de mannen van coach Mirjam ervoor dat DAS balverlies leed en kwam toen op voorsprong. Voorne gaf de wedstrijd niet meer uit handen en won overtuigend met 75-62!

Met deze winst plaats Voorne zich bovenaan in de poule!

Topscoorders waren Niels v/d Merwe 24 en Calvin Phernambucq 23 punten.