De jonge, talentvolle meerkamp atlete Joyce van Wely (Foto: Jack Holten)
De jonge, talentvolle meerkamp atlete Joyce van Wely (Foto: Jack Holten)

Sport uit de regio weer terug op de lokale radio

Algemeen 508 keer gelezen

Regio - Het regionale vrijwilligers platform Sport op Voorne Putten voor sporters, verenigingen en hun fans, is begin januari een samenwerking aangegaan met de streekomroep LINQ Media uit Spijkenisse.

Vanaf 4 januari zendt het platform tussen 14.00 uur en 17.00 uur elke zaterdag het sportprogramma Radio Sport op Voorne Putten uit. Met live (voetbal)verslagen van sportactiviteiten op Voorne Putten (& Rozenburg), de Sportgast(en) van de week, de Sportprestatie van de week, live interviews (telefoon) en prachtige muziek.

Live verslagen
Zaterdag 15 februari was het programma met live verslagen aanwezig bij vijf voetbalwedstrijden van regionale teams en waren Excelsior- Barendrechtvoetbalster Iris van Bokhoven en meerkamp atletiektalent Joyce van Wely in de studio voor een interview. Daarnaast was er ook veel nieuws over andere sportwedstrijden.

LINQ Media
LINQ Media is blij dat het sportprogramma tot het aanbod hoort. Voor meer sportnieuws bezoek de website www.sportopvoorneputten.nl, de Sport op Voorne Putten Facebookpagina of Linqmedia.nl. Heeft u sportnieuws? Mail naar sportopvoorneputten@gmail.com.

LINQ FM is te ontvangen via de ether op 105.1 FM (Spijkenisse e.o.) en 106.9 FM (Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne e.o.) en via de kabel op 105.9 FM. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws