De oud-voetbalbestuurders van Voorne-Putten waren vrijdag voor de 32ste keer bijeen, opnieuw in Zwartewaal. (Foto: Wil van Balen)
De oud-voetbalbestuurders van Voorne-Putten waren vrijdag voor de 32ste keer bijeen, opnieuw in Zwartewaal. (Foto: Wil van Balen) Foto: Wil van Balen

Oud-bestuursleden voetbal clubs bijeen in Zwartewaal

Algemeen 471 keer gelezen

Zwartewaal - Afgelopen vrijdagavond kwamen (oud) bestuursleden met zitvlees (15 jaar of meer in het bestuur) van de voetbalverenigingen van Voorne-Putten weer samen met hun partners bijeen in restaurant 't Fust in Zwartewaal voor hun jaarlijkse diner op eigen kosten.

Het was de 32ste keer dat het diner werd gehouden en in 't Fust werd met de vijfde keer het eerste lustrum in Zwartewaal gevierd.

Voorbereiding
De voorbereidende handelingen op de 32ste bijeenkomst van de oud-bestuursleden werden voor de tweede achtereenvolgende keer verricht door Jan Gotschall. Het gezelschap dat dit jaar genoot van spijs en drank, begeleid door van nostalgie doordrenkte voetbalpraat, bestond dit jaar uit Teun van den Berg (Wit Rood Wit), Ben Beukers (Hellevoetsluis), Jan Gottschall (Rockanje), Piet van Rij (Rockanje), Hans Brinkman, Wim Luijendijk allen met hun partners. Arie Snoeij en Ida van Trigt en Dounja Gouwens, de weduwen van de overleden PFC-bestuursleden Cees van Trigt en Henk Gouwens

Veranderingen
Natuurlijk passeerden de amateurvoetbalclubs van Voorne-Putten en Rozenburg weer allemaal de revue en voordat de aanwezigen het wisten was het al bijna middernacht voordat de maaltijd werd beëindigd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws