De jubilarissen werden in het zonnetje en in de bloemen gezet
De jubilarissen werden in het zonnetje en in de bloemen gezet

Gymnastiekvereniging O.D.I. huldigt jubilarissen

Algemeen 364 keer gelezen

Tinte - Vrijdag 7 februari jl. werden tijdens de 1e uitvoering van gymnastiekvereniging O.D.I. zeven jubilarissen van de turnbond, de KNGU, gehuldigd. Heleen Poli, de voorzitter van O.D.I., hield over iedereen een kort woordje, waarna ze een onderscheiding en een bos bloemen kregen, omdat ze langdurig lid zijn.

Het is altijd weer een bijzonder moment dat leden al zolang lid zijn. Niet altijd begonnen bij O.D.I., maar dan wel via een andere vereniging bij hen terecht gekomen en nog altijd actief met sporten en/of binnen het bestuur. De jubilarissen zijn Els Koene, Anja Klok en Elly Langstraat 25 jaar, Corine Langendoen 40 jaar, Diny Polhuijs en Wim Moerman 50 jaar en Frieda Manintveld 60 jaar. Ditje Dijkgraaf is 80 jaar KNGU-lid, zij kreeg van de bond een Oorkonde.

Na de huldiging begon het gymprogramma. Dit jaar was het thema 'Natuur'. Alle groepen zijn heel creatief geweest en lieten met elkaar veel verschillende dingen zien. Ook werd er gebruik gemaakt van de nieuw aangeschafte toestellen waar ze heel blij mee zijn. Zaterdag heeft de 2e avond plaats gevonden met na de pauze het toneelstuk "Morgen ben ik de bruid", gespeeld door de toneelgroep van O.D.I.

Zaterdag 15 februari is de 3e en tevens laatste avond van de uitvoering waar ook de toneelgroep de avond afsluit.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws