Simonshaven deed het zaterdag uitstekend bij SCO'63. De ploeg wist met 2-0 te winnen van de Spijkenissers.
Simonshaven deed het zaterdag uitstekend bij SCO'63. De ploeg wist met 2-0 te winnen van de Spijkenissers. Foto: Peter de Jong

Simonshaven weet de punten weg te halen bij SCO'63

Sport 393 keer gelezen

Spijkenisse – De derby tussen SCO'63 en Simonshaven kreeg een onverwachte winnaar. Het lukte trainer Peter Hoek om de ploeg waar hij vorig seizoen nog onder contract stond, te verslaan met 2-0 (2-0).

Het was voor Simonshaven de vierde competitiezege en dus is de ploeg bezig met een opmars de laatste weken. 'Dat is echt het effect van ons trainingskamp in Spanje van begin van dit jaar, dat heeft nog meer sfeerverhogend gewerkt', is de eerste reactie van een dolblije trainer Peter Hoek

Hulp
Simonshaven kwam op voorsprong met de hulp van SCO'63. Het was Patrick van Dorp die via een eigen doelpunt Simonshaven aan de leiding bracht. Nog voor de thee was er opnieuw een fout bij SCO'63 die werd afgestraft en Casper van Bochove verdubbelde de voorsprong voor Simonshaven en die ploeg gaf dat na rust niet meer weg.

Betere ploeg
'Wij waren wel de betere ploeg vond ik. Je speelt tegen je oude club en daar zit echt heel veel routine. Ik denk niet eens dat het onderschatting was van ze. Ik ben echter hartstikke blij en super trots op wat mijn jongens hebben neergezet', vond Hoek na de zege op SCO'63. Simonshaven staat nog altijd voorlaatste op de ranglijst in de vierde klasse H, maar heeft NBSVV in het zicht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws