Afbeelding
Foto: stock

VPN wil onderzoek naar Wijkgroep de Akkers

Politiek 335 keer gelezen

Spijkenisse - Naar aanleiding van diverse tips en klachten, is de Volkspartij Nissewaard van mening dat er in en rond de stichting wijkgroep De Akkers iets grondig mis is.

'Deze stichting is een spil in de wijk en ontvangt elk jaar subsidie van de gemeente. Na grondig onderzoek is gebleken dat sinds twee jaar, en zeker één jaar er een angstcultuur heerst; er zijn diverse zaken die schreeuwen om controle, gezien het feit dat er elk jaar gemeenschapsgeld naar deze stichting gaat. Detail is dat de stichting vele jaren meer dan 700 leden had, en er tussen 2018 en 2019, en in 2018 vele vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden zijn vertrokken.'

VPN heeft het college gevraagd om opdracht te geven voor een gedegen onderzoek naar de gang van zaken bij de wijkgroep en daarbij zowel naar de huidige tijd maar ook naar het recente verleden te kijken. In dat onderzoek moet o.a. gekeken naar de bingo waarbij geldprijzen te winnen zijn en de verkoop van sterke drank. Ook wil VPN dat gekeken wordt naar het functioneren van het bestuur.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws