Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Jump '80 doet uitstekende zaken

Sport 317 keer gelezen

Hellevoetsluis- De basketballers van Jump '80 hebben zich in De Fazant op verbluffende wijze gerevancheerd voor de nederlaag tegen RZ door BOB uit Oud-Beijerland met een 83-52 (33-12, 16-15 (49-27), 16-13, 18-12) nederlaag huiswaarts te sturen. De Hellevoeters hebben aan de kop van de tweede klasse B samen SV Argon en CBV Binnenland 3 de minste verliespunten. EBV Baros verloor verrassend van Zwijndrecht.

''We hebben een mooie en flinke overwinning behaald, hebben BOB volledig ons wil opgelegd met gefocust basketbal. We hebben hen geen moment lekker in de wedstrijd laten komen. We hadden na een korte periode al een marge van 12 punten en dat balde lekker. We kregen weliswaar een klein dipje, maar dat kwamen we snel te boven. Wat vorige week tegen zat, lukte nu wel. Het was een lust voor het oog om naar het spel van de jongens te kijken. We gaan ons deze week opladen voor de topper aanstaande vrijdag tegen EBV Baros, gaan er met een super goed gevoel naar toe'', aldus coach Ronald de Rijke.
Jump '80: Nick Julian de Kok (9 pnt.), Demian Dortmundt (4 pnt.), Kevin de Kok (7 pnt.), Stefan de Rijke (13 pnt.), Marc de Romph (19 pnt.), Olaf Schreiber (4 pnt.), Jaimie van der Klei (6 pnt.), Yorick van der Klei (10 pnt.), Pieter den Braber (9 pnt.), Kilian Wijers (2 pnt.).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws