Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Tweede fase wegwerkzaamheden Rijksstraatweg Nieuwenhoorn

Algemeen 864 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vanaf woensdag 22 januari starten de werkzaamheden van fase 2 aan de Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn. De werkzaamheden zullen vrijdag 28 februari afgerond zijn.

Reconstructie kruising
In de tweede fase vindt er een reconstructie van de kruising Rijksstraatweg/Parallelweg (deze loopt parallel aan de Nieuweweg) plaats. In de Rijksstraatweg wordt een bocht worden gemaakt, waardoor doorgaand verkeer naar de Parallelweg wordt gestuurd. De Rijksstraatweg zal na de aanpassingen niet automatisch meer de doorgaande route Hellevoetsluis - Brielle zijn.

Nieuwenhoorn bereikbaar vanaf Hellevoetsluis
De Rijksstraatweg wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer ter plaatse van de Parallelweg. Hierdoor is Nieuwenhoorn tijdelijk niet meer bereikbaar via de Parallelweg en vanaf Brielle. Nieuwenhoorn blijft wel bereikbaar vanaf Hellevoetsluis. Voor fietsers blijft het wel mogelijk om de kruising te passeren. Ook blijven woningen en bedrijven in Nieuwenhoorn bereikbaar voor de hulpdiensten in deze periode.

Openbaar vervoer
Tijdens de werkzaamheden is er geen openbaar vervoer mogelijk over de Rijksstraatweg. De bushaltes Nieuwenhoorn Stoofweg en Nieuwenhoorn Dorp vervallen tijdelijk.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws