Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Afdeling Groenvoorziening Voorne-Putten Werkt verhuisd

Actueel 693 keer gelezen

Spijkenisse – Met het door middel van een heggenschaar doorknippen van een lint, openden de wethouders Bal en Hamerslag vanmiddag het nieuwe onderkomen van de afdeling Groenvoorziening van Voorne-Putten Werkt.

De opening werd gevierd met een feestelijke bijeenkomst met hapjes en drankjes voor de medewerkers. De wethouders brachten ook een tegoedbon voor een barbecue voor alle medewerkers en een tafelvoetbalspel voor in de kantine als cadeau mee.

Al in de zomer van 2017 werd vanuit de gemeente Nissewaard het besluit genomen om voor deze tot voor kort aan de Voorweg (Spijkenisse Noord) gevestigde afdeling, een meer centraal gelegen accommodatie te zoeken. Die werd gevonden in het niet meer in gebruik zijnde gedeelte (begane grond) van de brandweerkazerne aan de Schenkelweg. Na een grondige verbouwing werden kantoren, opslag- en werkruimten en een kantine gerealiseerd, zodat de circa 60 werknemers een goede basis en startlocatie hebben voor hun werk.

Groenvoorziening is een van de afdelingen van Voorne-Putten Werkt, het werkleerbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden geholpen bij het ontwikkelen en ontplooien van talenten en vaardigheden. Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne, de vier gemeenten op het eiland Voorne-Putten, bundelen hierin hun kennis, ervaring en netwerk in één organisatie. De medewerkers van Groenvoorziening voeren werkzaamheden uit over het hele eiland Voorne-Putten in opdracht van gemeenten, bedrijven e.d. Middels werkleertrajecten kan soms de overstap worden gemaakt naar een reguliere baan.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

 
 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws