Afbeelding
Foto: William van den Handel

Grote belangstelling voor Talent Day 'nieuwe Merel '

Algemeen 341 keer gelezen

Rockanje - De animo om een kijkje in het nieuwe SCC De Merel in Rockanje te nemen was afgelopen zondag groot. Vele belangstellenden bezochten de Talent Day, waarmee het aan het einde van het vorige jaar officieel betrokken multifunctionele gebouw aan het publiek werd gepresenteerd.

Presentator/entertainer Jeroen Smits fungeerde als spreekstalmeester bij het officiële deel. Smits werd daarbij muzikaal ondersteund door de DJ Crew, een gezelschap van vijf jonge DJ's in de leeftijd van 11 t/m 13 jaar die hun crew hebben opgericht na het volgen van een 'DJ-cursus' bij stichting Push. De vijf jonge DJ's, Rogier Peters, Benjamin Pleijsier, Maevis Hoogmoed, Jasmijn de Bruin en Wouter van der Woerdt kregen ook nog eens de Kleine Ereprijs van Westvoorne, een onderscheiding voor jonge inwoners van Westvoorne, uitgereikt.

De nieuwe Merel biedt onderdak aan onder meer Rockanjes basisschool De Zeewinde, de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal, een (bescheiden) bibliotheek, een grote evenementenzaal en een sporthal. Omdat dit jaar vrijwel alle evenementen in Rockanje in het teken van het 800-jarig bestaan van de badplaats staan, kon het publiek proeven van de speciale door Nathalie Manintveld van de Koninklijke Banketbakkerij Manintveld uit Rockanje gecreëerde '800-bonbon'. Een lekkernij, die er goed inging.

Fotografie; William van den Handel

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws