Afbeelding
Foto: Anita Tempelman

Briljanten bruidspaar plukt de dag

Actueel 225 keer gelezen

Spijkenisse - Burgemeester Van Oosten feliciteerde vanmorgen briljanten bruidspaar Boshart-Mars. Op 22 december was het 65 jaar geleden dat Wil (87) en Leen die onlangs zijn 89ste verjaardag vierde, elkaar in Rotterdam het ja-woord gaven.

Wil is geboren en getogen in de Afrikaanderwijk en Leens wieg stond in de wijk Bloemhof (beiden R'dam-Zuid). Ze leerden elkaar kennen in een gezamenlijke vriendengroep waarin ook samen activiteiten werden ondernomen. De vonk tussen Wil en Leen sloeg pas echt over tijdens een toneelavond, dat werd afgesloten met 'bal na'. Na drie jaar verkering werd er getrouwd en betrok het jonge stel een zolderkamer aan de Beijerlandsestraat.

Het paar kreeg twee dochters en een zoon en heeft inmiddels zeven klein- en acht achterkleinkinderen. Het negende achterkleinkind is op komst en wordt komende zomer verwacht. Plukt de dag is het levensmotto van het nog altijd positief in het leven staande en van elkaar genietende briljanten koppel. Waarom stratenmaker Leen en Wil, die 19 jaar met veel plezier bij de slagerij van de Spar op winkelcentrum Sterrenhof werkte, lange tijd geleden Rotterdam-Zuid voor Spijkenisse verruilden en wat zij zoal in 65 jaar huwelijk meemaakten, leest u volgende week in de papieren versie van Groot Nissewaard.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws