De leerlingen konden van te voren zien waar ze precies voor gingen sparen
De leerlingen konden van te voren zien waar ze precies voor gingen sparen

Sparen voor de verjaardag van een ander kind

Algemeen 175 keer gelezen

Oostvoorne - Vanaf de herfstvakantie hebben de leerlingen van CNS De Nieuwe Weg gespaard voor Stichting Jarige Job. Om te weten wat de stichting doet, is juf Jessica een kijkje gaan nemen in de Van Nellefabriek waar Stichting Jarige Job zich huisvest.

Overal waren kleine winkeltjes voor kinderen van verschillende leeftijden. Winkeltjes waar je cadeautje kan pakken om in de verjaardag box te doen voor een kind wat zijn of haar verjaardag niet kan vieren wegens een te laag inkomen van de ouders.

De juf heeft een verjaardag box meegenomen naar school om te laten zien waar de leerlingen precies voor gingen sparen. In elke klas is na het showen van de verjaardag box een spaarkaart achtergelaten waar 35 plekjes waren voor een euro. De leerlingen wilden maar al te graag superhelden worden en hebben samen met het team hard gespaard om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met een echte verjaardag.

Afgelopen vrijdag heeft vrijwilliger Gerard Berkhout, namens Stichting Jarige Job, de cheque in ontvangst mogen nemen. In totaal is €694,05 bij elkaar gespaard waardoor voor 19 kinderen een verjaardag gerealiseerd kan worden. Door er nog €5,95 bij te doen hebben, wordt er volgend jaar bij 20 kinderen hun verjaardag gevierd!

Samen hebben ze het kerstgevoel door kunnen geven aan anderen, daar is het team van CNS De Nieuwe Weg trots op….!

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws