Afbeelding
Foto: MMV

Revitalisering Meeuwenoord van start

Actueel 269 keer gelezen

Brielle - De wijk Meeuwenoord gaat het komende jaar op de schop en krijgt nieuwe bestrating, verlichting en deels nieuwe beplanting, extra riolering en ander straatmeubilair. In samenwerking met verschillende externe partijen, zoals IV-infra, Minekus, maar ook de bewonersvereniging en stichting Brielle Bloeit gaat men dit bijzondere traject in.

Als eerste stap in het proces wordt een viertal bomen uit de wijk in de natuurspeeltuin geplaatst. Dit startmoment in de revitalisering werd afgelopen woensdagmiddag feestelijk gevierd met de bewoners en omwonenden. Hiervoor was zelfs een gezellige feesttent geplaatst op de hoek Lumeyweg/Rughaverweg in Meeuwenoord.

Onder het genot van een winters hapje en warme drank gaf wethouder Robert van der Kooi het startsein voor de revitalisering van de wijk. Door Ladies' Circle 40 Voorne werd een cheque overhandigd t.w.v. € 4.128,-  ten behoeve van de natuurspeeltuin. Bij dit startmoment was ook gelegenheid voor het bekijken van de tekeningen van de veranderingen in de wijk.

Foto's: MMV

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws