Een geslaagde middag voor de ouderen uit Hellevoetsluis.
Een geslaagde middag voor de ouderen uit Hellevoetsluis. Foto: Wil van Balen

Lustrum ouderenmiddag in het Droogdok

Algemeen 138 keer gelezen

Hellevoetsluis - In 2014 werd als proef een middag in kerstsfeer georganiseerd voor de bewoners van de verzorgingstehuizen in Hellevoetsluis.

Nu, vijf jaar later, was het, net zoals de voorgaande jaren, weer een drukte van belang in de grote zaal van het Droogdok Jan Blanken. Bewoners van de Grootenhoek, de Torenhoeve, de Rozenhoek, de Dierenriem en de Herbergier waren aanwezig op deze gezellige kerstmiddag. En wie niet op eigen gelegenheid kon komen, er stonden rolstoelbussen klaar om bewoners op te halen en naar het Droogdok te brengen.

Het Shanty koor 3 x Niks, die ook vanaf de 1e keer voor de muziek zorgt, had alle bekende kerstliedjes weer ingestudeerd. Het klonk geweldig en alle bezoekers zongen uit volle borst mee. En wie niet aan de rolstoel gekluisterd zat, maakte zelfs een dansje. De sfeer zat er goed in. Sommige bezoekers gingen zelfs tussen de zangers van het koor staan dansen! Het Droogdok bedankt haar sponsoren. Het busje van de Grootenhoek verzorgd door Leo de Jong, de oliebollen van de kraam van 't Krulletje, de gehaktballetjes van slagerij van Oldebarneveld van het Evertseplein. Met deze bijdrage was de middag compleet. Het was voor de bewoners weer een zeer geslaagde middag, ze waren gewoon even echt een middagje uit.

Met al deze blijde bewoners als gast te hebben was het ook voor de vrijwilligers van het Droogdok een zeer geslaagde middag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws