Initiatiefnemer Nout van Bruggen hoopt ook met zijn actie ervoor te zorgen dat de kopers voelen dat ze er niet alleen voor staan.
Initiatiefnemer Nout van Bruggen hoopt ook met zijn actie ervoor te zorgen dat de kopers voelen dat ze er niet alleen voor staan.

Crowdfundingsactie 'Help de Van Sleenstraat! '

Algemeen 531 keer gelezen

Brielle - De nog piepjonge Briellenaar Nout van Bruggen (24) heeft een crowdfunding campagne opgezet voor de kopers van de Van Sleenstraat. Na het lezen van talloze artikelen besefte hij hoe zij zich moesten voelen en wilde hij iets doen.

Op zijn facebookpagina meldt Nol dat zijn actie is bedoeld om deze mensen als medebewoners van Brielle en Nederland een hart onder de riem te steken en te laten voelen dat ze er niet alleen voor staan. Wat hem betreft is elke donatie, groot of klein, er een om ze te helpen. Zijn ultieme doel is het financieren van het herstel van de huizen en hij beseft dat het bedrag van 900.000 euro dat daarvoor nodig is erg hoog gegrepen is, maar misschien niet onmogelijk! Wanneer het niet lukt, zal al het geld worden gebruikt om de hoge lasten van te helpen verlichten en de kosten van de gerechtelijke procedures te bekostigen. Er worden door de gedupeerden duidelijke afspraken gemaakt en op papier gezet over de bestemming van het geld. Het mag alleen gebruikt worden voor dit doel. Alle donateurs zullen op de hoogte worden gehouden over waar het geld aan uitgegeven wordt.

Hoe doneren?
Gebruik de link: https://www.gofundme.com/f/help-de-van-sleen-straat. Of ga naar www.gofundme.com en tik links bovenaan de pagina bij 'zoeken' de naam 'van sleen' in. De rest wijst zich vanzelf.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws