Een muzikaal feestje samen met Sint en Piet.
Een muzikaal feestje samen met Sint en Piet. Foto: Caroline van Kooten Niekerk

Sint zet jubilarissen Voorne en Putten in het zonnetje

Algemeen 226 keer gelezen

Nieuwenhoorn - Onderscheidingen uitgereikt bij muziekvereniging Voorne en Putten. Afgelopen vrijdag 29 november kreeg muziekvereniging Voorne en Putten hooggeëerd bezoek.

Sinterklaas kwam - in eigen persoon - richting het verenigingsgebouw in Nieuwenhoorn om zes jubilarissen te verrassen met een onderscheiding van de Zuid-Hollandse Bond van Muziekverenigingen.

Voor Nikki Bechtum was er een insigne vanwege haar 5-jarige jubileum bij de Majorettes. Jarco de Blok, Casper Schwaab en Ronald Rijsterborgh ontvingen elk een antiek koperen speld vanwege hun jubileum als 12,5 jarige muzikant bij de vereniging. Een zilveren speld was er voor Irving van Vessem. Hij vierde zijn 25- jarige jubileum als muzikant. Alle eretekens werden uitgereikt met de bijbehorende oorkonde.

50 jaar lid
Tot slot werd er een hele bijzondere insigne uitgereikt. Deze antiek zilveren speld was voor René Wigman. Hij ontving dit ereteken voor zijn 50-jarige lidmaatschap bij meerdere muziekverenigingen. Alle eretekens en oorkondes werden met trots in ontvangst genomen.

Om dit bijzondere moment voor de jubilarissen te markeren, speelden Dominique Capello op euphonium samen met Irving van Vessem op cornet en Sara Gutierres Redondo op piano een prachtige duet uit de parelvissers van George Bizet.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws