Hoe leuk is dat samen met je buren eten bij  het theater.
Hoe leuk is dat samen met je buren eten bij het theater.

Buurtjes komen lunchen bij Theater Twee Hondjes

Algemeen 169 keer gelezen

Hellevoetsluis – Woensdag 27 november was het smullen geblazen in Theater Twee Hondjes. Alle bewoners van de Opzoomerlaan waren uitgenodigd om te komen genieten van een heerlijke gezamenlijke lunchbuffet in aanloop van het 25 jarig jubileum van het theater.

"Het werd een gezellige bijeenkomst waarbij we onze buren een beetje beter hebben leren kennen en de buren ons" vertelt Sanne Schuller publiciteitsmedewerker van Theater Twee Hondjes. "Helaas kon natuurlijk niet iedereen aanwezig zijn zomaar op een woensdagmiddag. Maar wij vonden het in ieder geval toch heel gezellig en wellicht is het voor herhaling vatbaar." Na het buffet kon de jongsten genodigden genieten van een kindervoorstelling voor kleine en grote piraten 'Piraten van kamer 16'.

"We zijn op dit moment nog bezig met de voorbereidingen voor ons grote jubileumfeest op zaterdag 15 februari. Wat ik alvast kan verklappen is dat coverband Bitter Sweet zal optreden. Zij maken er graag samen iedereen een feestje van. Zij hebben een heel breed repertoire van rock tot disco, dus de voetjes kunnen van de vloer. En omdat je om een beetje lekker te kunnen dansen en swingen ruimte nodig hebt gaat de tribune eruit en creëren we een grote dansvloer in de zaal."

Zet 15 februari alvast in de agenda en mis het jubileumfeest niet!

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws