Zuidland was zaterdag heer en meester in het duel met het zeer zwakke SC Botlek. Het werd 6-0! Fotografie: Peter de Jong
Zuidland was zaterdag heer en meester in het duel met het zeer zwakke SC Botlek. Het werd 6-0! Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

SC Botlek naar de slachtbank geleid door Zuidland

Sport 137 keer gelezen

Zuidland – Een totaal ongeïnspireerd SC Botlek heeft zich zaterdag naar de slachtbank laten leiden in het regiotreffen met Zuidland, dat wel heel graag weer een overwinning kon gebruiken. De ploeg van Tom Larssen zegevierde met 6-0 (3-0).

De uitslag had nog veel hoger kunnen uitvallen, maar de doelpunten machine stokte bij Zuidland. Die ploeg kwam via twee treffers van Leon van de Steen op 2-0 en voor rust was het Kai de Hoog met de derde treffer. Na rust werd het snel 4-0 via Robin van Buuren, daarna waren Leon van de Steen en Van Buuren opnieuw trefzeker. Daarmee werd het een hele grote overwinning voor de ploeg van Tom Larssen.

Gemakkelijk
'We wilden onze ruimte voorin goed gebruiken, maar hadden daar toch wat moeite mee. Dat oogde toen wat slap. Zij hielden de snelheid laag. We staan nu op negen punten van SC Botlek en dat was de doelstelling', vond trainer Larssen van Zuidland, die de laatste maand slechts een punt pakte. Het chagrijn zat terecht bij Ad Reijtenbagh van SC Botlek. 'We hebben ons als makke schapen naar de slachtbank laten leiden. Er kwam totaal geen weerstand uit de groep. Dat komt ook door de samenstelling van de groep. We zetten ons totaal te kakken en dit was onwaardig van onze kant'.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws