SC Botlek speelde prima, maar zette de kansen niet om in goals en verloor van Kethel Spaland.
SC Botlek speelde prima, maar zette de kansen niet om in goals en verloor van Kethel Spaland. Foto: Peter de Jong

SC Botlek naar voorlaatste plaats na nederlaag

Sport 189 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek komt steeds dieper in de problemen op de ranglijst. Zaterdag ontving de ploeg Kethel Spaland en verloor de ploeg met 0-3 (0-0) van de Schiedammers.

Kansen waren er volop voor de Spijkenissers. Met mogelijkheden voor Tim Oppong en Mick Loendersloot wilde de bal er ook niet in en had men ook niet veel geluk aan de kant van SC Botlek. Na twee derde duel opende de gasten de score, die dat in de slotfase pas verder naar 0-3 uitbouwden.

Verzet gebroken
Tegen de nummer twee startte men dus goed. 'We waren in het eerste half uur de betere ploeg, maar we scoren niet. Na de 1-0 was het verzet toch gebroken. Dan hoop je dat het nog beter wordt en krijgen we zelfs nog kansen. Dan weet je dat je onderaan staat en dat het geluk dan ook niet aan onze kant is. We hebben ze echt goed partij geboden. Ik vond echter dat we het prima hebben gedaan tot de doelpunten vielen. Die lijn moeten we dan ook door gaan trekken in de komende wedstrijden en dan ook de goals gaan maken', vond Ad Reijtenbagh. Zaterdag staat de ontmoeting met Zuidland op het programma. Die ploeg staat in de middenmoot op de ranglijst.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws