De mannen van HV Spijkenisse waren zondag met 5-3 te sterk voor DDHC. De ploeg had de punten nodig. Fotografie: Peter de Jong
De mannen van HV Spijkenisse waren zondag met 5-3 te sterk voor DDHC. De ploeg had de punten nodig. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Hockeyers pakken heel belangrijke zege tegen DDHC

Sport 237 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HV Spijkenisse hebben het zondag uitstekend gedaan om de weg naar boven weer te vinden. De ploeg van Giovanni Jansen wist op sportpark Groenewoud tegenstander DDHC met 5-3 (3-1) naar huis te sturen.

Het was Hugo Geurts die de eerste treffer van de middag wist aan te tekenen. Daarna kwamen de treffers van sticks van Boris de Puij en Vincent Buik. Beide spelers wisten het doel van DDHC twee keer te vinden.

Wisselvallig
HV Spijkenisse staat lager dan gehoopt en daarom kwam de zege prima van pas. 'De laatste wedstrijden waren we wat wisselvallig vond ik. Tegen DDHC hebben we echt wilskracht getoond. We hebben er hard voor moeten werken. We speelden uitstekend hockey. Het was erg opportunistisch en daardoor kun je ook wat tegentreffers krijgen', vond aanvoerder Hugo Geurts. 'We wilden dolgraag het niveau van vorig jaar vasthouden, maar we hebben een hele jonge ploeg dit jaar, de oudste is 24. We hebben zeker wel de ambitie om toch wat hoger te staan, maar we moeten ook eerlijk zijn, we zijn nu te wisselvallig', besluit Geurts. Zondag is de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen VMHC.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws