Eddy Meijer en Janneke-Trapman Meijer ontvingen afgelopen zaterdag Koninklijke onderscheidingen.
Eddy Meijer en Janneke-Trapman Meijer ontvingen afgelopen zaterdag Koninklijke onderscheidingen. Foto: Wil van Balen

Onderscheidingen voor Eddy Meijer en Janneke Trapman

Algemeen 364 keer gelezen

Brielle – Afgelopen zaterdag werden twee inwoners van de gemeente Brielle verrast met een Koninklijke Onderscheiding.

Eddy Meijer en Janneke Trapman-Meijer kregen tijdens de viering van het 65-jarig bestaan van de Brielse Badmintonclub (BBC) door loco-burgemeester Robert van der Kooi het lintje opgespeld dat hoort bij het lidmaatschap van de Orde van Oranje-Nassau. De decorandi hebben zich langdurig ingezet voor de maatschappij en voor BBC in het bijzonder.

Competitieleider
Eddy Meijer (75) is sinds 1983 lid van BBC en vanaf die tijd zeer betrokken bij de volgende activiteiten: 1983 – heden contactpersoon jeugdzaken, 1985 – heden toernooicoördinator, 1990 – heden competitieleider en coördinator van clubblad 'Netspel'. Meijer is ook vanaf 2009 tot heden chauffeur op de Buurtbus Voorne.

Actief
Janneke Trapman-Meijer (74 jaar) is ruim 30 jaar lid van de Brielse Badminton Club en al tenminste 25 jaar zeer actief voor de vereniging met de volgende activiteiten: 1994 – heden coördinator van het maandelijkse Cock Heintoernooi, coördinator van het jaarlijkse Oliebollentoernooi, ledenadministrateur, webmaster, heden diverse bestuursfuncties waaronder voorzitter en momenteel secretaris.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws