Spijkenisse bekert verder na de winst op het Rotterdamse VOC. Felino Jardim (foto) scoorde voor Spijkenisse. Fotografie: Peter de Jong
Spijkenisse bekert verder na de winst op het Rotterdamse VOC. Felino Jardim (foto) scoorde voor Spijkenisse. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Spijkenisse bekert verder na overwinning op VOC

Sport 144 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse heeft de derde ronde van het toernooi om de districtsbeker weten te behalen. De ploeg van trainer Peter Wubben won zaterdagavond op het sportpark Jaap Riedijk met 2-0 (1-0) van VOC.

De Rotterdamse tegenstander speelt net als Spijkenisse in de hoofdklasse, maar dan op zondag. Net als Spijkenisse doet de club het in competitie verband nog niet erg goed. Na tien duels staat de ploeg op de laatste plaats.

Betere spel
Spijkenisse had vanaf het begin het betere spel en kwam dan ook voor rust op voorsprong dankzij een treffer van Sander Barragan, die weer terugkeerde na een blessure. Na de thee was het aanvoerder Felino Jardim die voor de verdubbeling van de score wist te zorgen en de winst daarmee veilig te stellen. 'We hadden een iets andere speelwijze, zodat we op snelheid tegen hen goed uit de voeten konden. Dat lukte prima. We speelden in de zo sterk mogelijkste opstelling en we hadden het de gehele wedstrijd eigenlijk onder controle. Alleen kort voor rust ging het minder, maar ik denk dat de uitslag na rust veel hoger had moeten zijn in ons voordeel', sprak een gelukkige trainer Peter Wubben na de zege van zijn ploeg. Zaterdag wacht voor de competitie FC 's-Gravenzande dat net boven Spijkenisse op de ranglijst staat.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws