Afbeelding
Foto: PR

De Tweede Kans mag weer uitdelen

Algemeen 141 keer gelezen

Hellevoetsluis - In november deelt de Tweede Kans weer cheques uit aan diverse organisaties in en buiten Hellevoetsluis.

Zo mocht de Langstee een bedrag van € 800,- ontvangen om tijdens het kamp leuke dingen te doen met de jongeren. De Langstee aan de Moriaanseweg, doet opvang en begeleiding van jongeren in de leeftijd van 8 tot ongeveer 18 jaar.

De Zonnebloem afdeling Hellevoetsluis ontvangt een bedrag van € 500,- te besteden aan de uitjes voor de gasten. Ook voor de voedselbank is een bedrag beschikbaar gesteld voor kaaspakketten. Daarnaast ontvangen alle deelnemers aan de voedselbank een cadeaubon om te besteden in de Tweede Kans.

Je kunt speciaal voor kerst shoppen op woensdag 20 november van 15- 19 uur. 's Morgens is dan de winkel gesloten. De winkel is vanaf 18 december 2019 tot en met 3 januari 2020 gesloten. De winkel is open op woensdag van 10- 16 uur, op vrijdag van 10- 15 uur en op zaterdag van 10- 14 uur. U kunt dan ook kleding brengen. Buiten de openingstijden kunt u de kleding deponeren in de container voor de deur.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws